Massage brengt lichaam en geest weer in balans. Als u zich regelmatig laat masseren verhoogt dit uw weerstand, krijgt u meer energie en soepelere spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak vastzitten in het lichaam. Tijdens een massage voert u overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor u zich weer prettiger gaat voelen. Bovendien stimuleert het uw bloedsomloop en lymfestelsel waardoor u er jonger uitziet. Ik kijk altijd hoe diep ik de massage bij u kan uitvoeren en bouw het langzaam op. Tijdens de massage ligt u in uw ondergoed op de massagetafel en dek ik het lichaam af met een laken. Alleen het gedeelte dat gemasseerd wordt is onbedekt.

Het geven van een massage is maatwerk.
Geen enkel lichaam is hetzelfde en geen enkele massage is hetzelfde. Als u medische klachten heeft of zwanger bent dan pas ik mijn massage-behandelingen hierop aan.
Ik ben gespecialiseerd in schouder,- nek- en spierklachten en andere chronische aandoeningen zoals reuma, artrose en suikerziekte, hoge bloeddruk en hartproblematieken.

Geef van te voren duidelijk aan waarvoor u komt zodat ik rekening kan houden met uw klachten en de massage hier op aan kan passen.

INFORMATIE